Mind Education

Downloadează Broșura Trai în doi: practica iubirii

Școala pentru Cuplu este un proiect de suflet fondat de Domnica Petrovai și dezvoltat de echipa Mind Education Health, și asta pentru că împărtășim credința profundă în cuplu și căsnicie, în relații fericite, conștiente și sănătoase. Credem în familie și o viață armonioasă, cu tihnă și înțelegere, cu pasiune și, mai ales, în puterea de a trece peste încercările unei relații în doi. Este, dacă vrei, un proiect pentru cei care cred în iubire și cuplu, în ciuda numeroaselor greutăți și încercări prin care, vrând-nevrând, uneori trebuie să trecem: neînțelegeri, criticism sau detașare în cuplu, singurătate, teama de eșec și intimitate, relațiile „nepotrivite”. O școală pentru cei care cred că în doi evoluăm, creștem, ne vindecăm rănile trecutului și ne recăpătăm integritatea și vitalitatea, rostul și bucuria de a trăi.

Și pentru că știm că iubirea este o artă ce implică sentimente profunde și gesturi zilnice de iubire, că iubirea este o practică, vă oferim câteva repere simple care să vă sprijine. Pentru că o relație fericită nu e ceva ce vine de la sine, doar pentru că am ales „bine” și ne iubim și nu înseamnă cadouri sau vacanțe scumpe, ci gesturi simple care exprimă iubirea.

Școala pentru Cuplu vă oferă, așadar, o serie de broșuri cu practici ale iubirii și căi de a vă trăi viața de cuplu frumos.

Descarcă de aici broșura Trai în doi: practica iubirii