Mind Education

Alina Lupeș

Trainer în cadrul Clinicii Mind Education

Alina Lupeș este trainer Mind Education. Lucrează cu echipe sau în sesiuni individuale, cu adolescenți și adulți, în zona de mindfulness, vitalitate și transformarea stresului în vitalitate.

Este preocupată de legătura corp-minte-emoție, de parcursul de conștientizare și percepție, de calitatea prezenței profunde și transformare. Lucrul în dans contemporan, practicile somatice, de mișcare autentică și meditație ghidată, îi inspiră abordarea experiențială, kinestezică și interactivă.

Având rădăcini multidisciplinare, metodele de lucru includ practici somatice și de mindfulness, terapie corporală, mișcare conștientă, care sprijină participanții să își dezvolte capacitatea de conștientizare și revitalizare, de a fi prezenți, și de a-și stimula potențialul creativ.

Alina este certificată în meditație mindfulness de către The Power of Awareness Training Institute (The Greater Good Science Center, Univ. of California), și a studiat dansul contemporan la Academia de Dans și Performance (CNDB). A urmat programul Aspen Young Leaders 2019. Primele ei studii au fost în economie (ASE, 2015), și a lucrat timp de cinci ani în management.

Mai multe despre Alina găsiți aici: alinalupes.com