Mind Education

Alina Lupeș

Trainer în cadrul Clinicii Mind Education

Alina Lupeș este trainer, facilitator și coach Mind Education. Lucrează cu echipe sau în sesiuni individuale, în zona de wellbeing, conflict management, creativitate și inovație, redescoperire a vitalității, mindfulness și sprijin al comunităților.

Alina a terminat Facultatea de Relații Economice Internaționale (ASE, 2015), a lucrat timp de patru ani în comunicare și un an ca director al unei companii. Face parte din cei 25 de tineri aleși în Aspen Young Leaders 2019, un program al Aspen Institute Romania, creat pentru tineri care au potențial, motivație și determinare să exerseze leadership-ul la cele mai înalte standarde civice și etice. Pasionată de psihologie, a urmat cursul de Conflict Management Specialization oferit de University of California Irvine Division of Continuing Education, și este certificată în meditație mindfulness de către The Power of Awareness Training de Awareness Training Institute în asociație cu The Greater Good Science Center de la University of California, Berkeley. 

În prezent Alina este studentă la Academia de Dans și Performance (CNDB). Lucrul în dans contemporan, teatru improvizat și yoga îi inspiră abordarea experiențială și interactivă. Bazate pe o metodologie multidisciplinară și având o perspectivă holistică, atelierele ei împrumută instrumente din meditație mindfulness, dans și teatru, validate de profesioniști psihoterapeuți. 

Metodele de lucru includ jocuri de grup, practici de lucru somatice, meditație ghidată și reflectare, body therapy, tehnici de embodiment, care vor sprijini participanții să își dezvolte capacitatea de revitalizare, de a-și stimula potențialul creativ, de a rămâne prezenți în timpul conversațiilor dificile și de a se conecta profund cu sinele și cu cei din jur.

Mai multe despre Alina găsiți aici: alinalupes.com