Mind Education

Nora Lefter

Asistent de cercetare. Psiholog clinician și psihoterapeut

Din pasiunea pentru scris și din dorința de a aduce o contribuție utilă în ceea ce privește educația legată de ce înseamnă relațiile sănătoase, Nora a ajuns în momentul prezent la Mind Education. Prin intermediul procesului terapeutic, își dorește să sprijine oamenii în a se descoperi pe sine și a-și depăși zona de confort, care este unul dintre cei mai importanți pași când vine vorba de schimbare.

De asemenea, susține cu tărie informarea legată de subiectele care sunt fie considerate tabu, fie sunt diminuate în cultura noastră, precum viața sexuală, adicția față de social media, narcisismul și felul în care acestea afectează imaginea de sine și viața de cuplu/socială. Faptul că ne raportăm diferit la relații în era tehnologiei este un adevăr cu care trebuie să ne confruntăm, dar prin răbdare, compasiune și efort putem să ne atingem potențialul adevărat, în ciuda superficialității care definește timpurile în care trăim.

Arii de expertiză: relaţii de cuplu, stimă/imagine de sine, social media, dezvoltare emoţională, educaţie sexuală, trăsături narcisice

Educaţie şi formări:

  • Masterat în Psihologia sănătății publice și clinice, Univ. „Babeș-Bolyai”
  • Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Univ. „Babeș-Bolyai”
  • „Cuplul conştient. Știința dedicată cuplului”, Cluj, 2019
  • Internship evaluare şi intervenţie pentru copii şi adolescenţi, Cognitrom, 2018