Mind Education

Nora Lefter

Asistent de cercetare. Psiholog clinician și psihoterapeut

Nora lucrează ca psiholog în cadrul Clinicii Mind Education din Cluj-Napoca, specializarea ei fiind terapia cu adolescenți/adulți emergenți și cupluri tinere. Nora consideră că piatra de temelie a terapiei o reprezintă relația dintre psiholog și client, motiv pentru care depune mult efort și atenție în a crea un spațiu de siguranță, bazat pe încredere. Nora este conectată și informată legat de dificultățile și provocările cu care se confruntă tineretul din ziua de azi, sprijinindu-i pe tineri în dezvoltarea lor personală.

De asemenea, susține cu tărie informarea despre și discutarea subiectelor care sunt fie considerate tabu, fie sunt diminuate în cultura noastră, precum îndreptățirea, narcisismul, adicția față de social media și, bineînțeles, relațiile interumane în era tehnologiei.

Arii de expertiză: diferite forme de anxietate și depresie, probleme ce țin de imaginea de sine sau stima de sine, provocări în relațiile familiale sau romantice, social media, dezvoltare emoţională, educaţie sexuală, trăsături narcisice.

Educaţie şi formări:

  • Masterat în Psihologia sănătății publice și clinice, Univ. „Babeș-Bolyai”
  • Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Univ. „Babeș-Bolyai”
  • „Cuplul conştient. Știința dedicată cuplului”, Cluj, 2019
  • Internship evaluare şi intervenţie pentru copii şi adolescenţi, Cognitrom, 2018