Mind Education

Ștefan Ivan

Senior Consultant Resurse Umane & Mindfulness Based Cognitive Therapy ( Terapia cognitivă bazată pe meditația de tip Mindfulness). Trainer (în curs de certificare) la Oxford Mindfulness Center, Universitatea Oxford, Marea Britanie.

Ștefan a lucrat în domeniul resurselor umane timp de 12 ani, interacționând cu diverse culturi organizaționale. Experiențele profesionale din cadrul proiectelor și ale sesiunilor de coaching i-au oferit o mai bună înțelegere a provocărilor emoționale ale oamenilor la locul de muncă, precum și a nevoilor de dezvoltare ale acestora.

Programele MBSR și MBCT, în care Ștefan este format și pe care își bazează munca, au ca scop dezvoltarea abilităților necesare pentru a face față stresului zilnic, creșterea conștientizării momentului prezent, dezvoltarea relației cu propriul corpul și învățarea unor practici aplicative care pot preveni diversele provocări emoționale ce pot apărea în viața tuturor.

Expertiză: mindfulness pentru viață (sprijin pentru stresul cotidian, conectare la prezent)

Educație:

  • Universitatea București, Facultatea de Administrație & Afaceri;
  • Mindfulness Based Stress Reduction ( Program intensiv de Reducere a Stresului în 8 săptămâni). A fost conceput şi dezvoltat în cadrul Facultății de Medicină din Universitatea Massachusetts din Statele Unite, de către Dr. Prof. Kabat-Zinn împreună cu echipa lui;
  • Mindfulness Based Cognitive Therapy ( Terapia cognitivă bazată pe meditația de tip Mindfulness).Trainer (în curs de certificare) la Oxford Mindfulness Center, Universitatea Oxford, Marea Britanie.