Mind Education

Carte bună: Caietul fericirii

Cartea bună de azi este Caietul Fericirii al autoarei, Antoneta Galeș, un caiet cu desene de George Roșu. Pentru mine caietul este ca un jurnal pe care-l puteți folosi în propria călătorie către sine. O călătorie despre curaj, asumare, iertare, compasiune și contribuția la propria fericire. Un cadou pe care-l puteți oferi celor dragi, mai ales acum de sărbători. Jurnalul creat de autoare poate să devină martorului tău de nădejde în procesul de conștientizare, grijă și descoperire a propriilor nevoi de transformare personală.

Autoarea, o femeie pe care din fericire o cunosc, este o femeie pe care o admir și respect, mai ales datorită curajului, autenticității și creativității ei și mă bucur că și-a folosit energia în a crea acest caiet al fericirii. Un instrument care te provoacă la introspecție, reflecție și muncă interioară.  Îți va oferi repere ale stării de bine și te va ghida în re-descoperirea propriei fericiri. Autoarea ne propune o serie de practici și subiecte relevante pentru o viață mai conștientă și, de ce nu, fericită!

„Dacă am reuși să fim mai atenți la noi înșine și dacă ne-am putea observa mecanismele de gândire, am reuși să facem alegeri corecte, să fim prezenți AICI și să trăim mai bine cu noi ACUM. Și mai fericiți.

Caietul Fericirii îmbunătățește atenția și observația și antrenează gândirea. Se eliberează fără rețetă.”

Găsiți Caietul Fericirii aici: https://www.caietulfericirii.antonetagales.ro/

Vă recomand să descoperiți și romanele polițiste ale autoarei. Ultimul ei roman, Iarna crimelor perfecte, apărut la editura Tritonic va fi lansat curând. Spor la citit, fericire și emoții intense!