Mind Education

Companii

MIND EDUCATION este o companie de consultanță psihologică care sprijină individul, organizațiile și companiile în crearea și menținerea unor relații de încredere la locul de muncă, cu o preocupare aparte pentru starea de bine și sănătatea mentală a fiecăruia și o bună integrare și armonie între viața profesională și cea personală.

Susținem un leadership care promovează relațiile sănătoase, bunăstarea și inovația, prin încurajarea unui proces de maturizare emoțională și, în consecință, de transformare personală și de transformare a organizației sau companiei în comunități care să devină congruente cu aceste valori.

Suntem o echipă de psihoterapeuți pasionați de înțelegerea provocărilor lumii de azi și propunem soluții validate științific pentru nevoile de dezvoltare individuală și ale companiei. Atât experiența personală de terapie și consiliere, cât și studiile relevante din domeniu ne arată că neîncrederea, insecuritățile extreme (dependența, îndreptățirea sau narcisismul) și lipsa de maturitate emoțională afectează vizibil business-ul, atât la nivelul rezultatelor și inovației, cât și la nivelul siguranței în relații, motivației, stresului perceput, sentimentului de apartenență și loialității. 

Serviciile pe care le oferim au ca scop crearea unor contexte în care oamenii își pot dezvolta competențe care să favorizeze încrederea și siguranța la locul de muncă, flexibilitatea mentală și reziliența, abilitatea de a fi prezent și de a te adapta noului, sănătatea mentală, recunoașterea și intervenția precoce în depresie și anxietate, construirea unor comunități care să susțină sentimentul de apartenență.

Poți descărca broșura cu toate programele noastre aici.

Tipurile de servicii oferite sunt: consiliere și psihoterapie pentru angajați, coaching susținut de psihologi, auditul stării de bine și al stresului la locul de muncă, workshop-uri și training-uri specifice domeniului de expertiză, conferințe, cursuri online și intervenții pe probleme specifice, cum ar fi munca în echipă, multiculturalitatea sau rezolvarea de conflicte.

Încredere și siguranță în relații

A crea încredere la locul de muncă înseamnă promovarea valorilor universale, o comunicare deschisă și eficientă, integrarea aspectelor inter-individuale și multiculturale, adaptabilitate, împărtășirea cunoștințelor și abilităților. Înseamnă de asemenea performanță în muncă, creșterea responsabilității și angajamentului, sens și semnificație. Dar, înainte de toate, înseamnă relații sănătoase și o stare de bine crescută.

Sănătate mentală – o prioritate pentru fiecare dintre noi

A oferi un mediu protector pentru sănătatea mentală este un câștig atât pentru business, cât și pentru stabilitatea și încrederea angajaților în organizație sau companie. Costurile burnout-ului, depresiei, anxietății sau narcisismului la locul de muncă sunt acum din ce în ce mai evidente pentru foarte multe companii și manageri.

Leadership și Comunitate

Leadership înseamnă și grija pentru o minte sănătoasă și recunoașterea dificultăților emoționale fără a fi stigmatizate, cum sunt depresia sau anxietatea. Leadership înseamnă o bună integrare a vieții personale cu viața profesională, fără susținerea dependenței de muncă și a ignorării unor nevoi fundamentale, știința de a fi bine cu tine și oamenii dragi din viața ta.

Mindfulness și vitalitate

A fi prezent, atent la realitate, și nu la interpretările pe care le face mintea, scade semnificativ reactivitatea la ce se întâmplă în jur. Mindfulness-ul crește capacitatea de reglare a emoțiilor, un proces esențial mediului complex de muncă. Atunci când aceste practici sunt integrate în stilul de viață, ajută indivizii să facă față distractorilor și, de asemenea, cresc calitatea vieții profesionale și personale.

Înțelegere de sine

Organizațiile care vor să reușească să-și îndeplinească misiunea pe termen lung au nevoie de un fundament de încredere. Încrederea se construiește pe un fundament de siguranță psihologică, care se obține prin vulnerabilitate, un obicei pe care îl evităm, mai ales în contexte profesionale. Însă cine suntem vine cu noi la muncă și ca să devenim cea mai bună versiune a noastră și apoi să-i ajutăm pe colegi să facă la fel, avem nevoie să practicăm vulnerabilitatea. Rezultatul e o echipă mai sudată și o organizație mai pregătită să riște, să inoveze și să-și creeze oportunități noi.

În parteneriat cu
Școala Pentru Cuplu

Școala pentru cuplu

Prin proiectele și serviciile Școlii pentru Cuplu - un proiect Mind Education - susținem cuplul și familia în armonizarea vieții profesionale cu viața personală. Un proiect pentru cei care cred în iubire și cuplu, în ciuda numeroaselor greutăți și încercări prin care, vrând-nevrând, uneori trebuie să trecem: divorț, singurătate, teama de eșec și intimitate, relațiile „nepotrivite” sau alegeri dureroase. Pentru ca să ne împlinim visele, să fim alături unul de celălalt.

Poți alege să faci un cadou celor din jurul tău sub forma unor cursuri sau workshop-uri. Acesta poate fi specificat în momentul achiziției sau deschis la latitudinea primitorului să aleagă ce i se potrivește.

Scrie-ne la ruxandra@mindeducation.ro

Clienți

Pentru noi, echipa Cărturești, colaborarea cu Mind Education a fost un pas înainte către autocunoaștere și conștientizare. Organizațiile, ca și oamenii, au nevoie de autoreflecție și de cunoștințe de psihologie pentru a putea recunoaște contribuția individuală pe care fiecare dintre noi o are în relațiile cu ceilalți și cu propriul sine.

Nicoleta Iordan, fondator Cărturești

Programul customizat pentru echipa mea a avut rezultate incredibile în ceea ce privește engagementul, România devenind una din țările cu cel mai mare scor din regiune. Dincolo de indicatori, bucuria oamenilor de a lucra și de a învăța într-un mediu sănătos spune tot.

Nicoleta Eftimiu, Coca Cola, General Manager