Mind Education

Conferințe

Conferințele noastre sprijină cuplurile și familia, femeile și bărbații acolo unde ei sunt mai disponibili să primească un sprijin: în comunitatea deja creată a Școlii pentru Cuplu; în companii prin programele care susțin starea de bine și încrederea în relații; în școlile care susțin dezvoltarea și sănătatea emoțională a copiilor, a profesorilor și a părinților; de la instituții cum este primăria sau firmele care organizează nunți pentru cei la început de căsnicie; prin firmele de arhitectură care sprijină cuplul când își construiește casa. Și cu siguranță sunt multe alte căi, pe care urmează să le descoperim împreună. Suntem deschiși la parteneriate, pentru ca împreună să redăm speranța în relații sigure și de încredere.

Găsiți lista conferințelor deschise publicului în calendar sau mai jos. 

15 sept 2020, între orele 11.00 – 12.30 – Mind about WORK, o conferință online dedicată specialiștilor din resurse umane și managerilor care doresc să dezvolte programe și servicii ce susțin starea de bine a angajaților, încrederea și siguranța psihologică în relații.

***

24 – 27 iunie 2020 Conferința online Wellbeing acasă și la școală. Cursurile sunt gândite pentru a vă sprijini să fiți mai bine cu voi înșivă și pentru a face față mai bine perioadei de criză și anxietate prin care trec acum oameni din toată lumea.

***

4 – 15 mai 2020 – Webinarii gratuite pentru adolescenți care să îi scoată din rutina unei vieți în izolare, să îi provoace la noi activități și teme de gândire, dar să fie și plăcute, chiar antrenante.

***

27 – 30 aprilie 2020 – Conferință online dedicată specialiștilor din resurse umane și managerilor care doresc să dezvolte programe și servicii care să susțină starea de bine a angajaților, precum și încrederea și siguranța psihologică în relații.

***