Mind Education

Mind about WORK

Sănătatea emoțională și mentală în organizații

Mind about WORK este o conferință online dedicată specialiștilor din resurse umane și managerilor care doresc să dezvolte programe și servicii ce susțin starea de bine a angajaților, încrederea și siguranța psihologică în relații.

Preocuparea pentru subiectul sănătății mentale în organizații rămâne semnificativă și în această perioadă, motiv pentru care continuăm seria de evenimente dedicate specialiștilor din resurse umane și managerilor. Așa cum observăm, o sănătatea mentală și emoțională precară predispune la absenteism, la creșterea riscului dependențelor, scăderea productivității, relații defectuoase și superficiale cu colegii și o mai slabă funcționalitate zilnică.

O bună sănătatea mentală și emoțională oferă direcție, sens în relația cu munca și resursele necesare obținerii rezultatelor dorite. Studiile subliniază faptul că tot mai mulți angajați își doresc să aibă acces la servicii care să le susțină sănătatea mentală în viața de zi cu zi la muncă și acasă (Greenwood, Bapat & Maughan, 2019). 

Te invităm să participi la cea de-a două conferință dedicată subiectului sănătății mentale și emoționale în organizații în care vom aborda teme relevante acestei perioade, cum ar fi promovarea unui leadership care să susțină sănătatea mentală și relațională, crearea și menținerea unei culturi organizaționale a apartenenței și încrederii și adaptarea serviciilor oferite angajaților cu scopul dezvoltării autonomiei personale și dezvoltării competențelor de colaborare și inovație. 

Pentru a vă familiariza mai bine cu misiunea Mind Education dați click aici.