Mind Education

Școli

Cuplul, familia și școala sunt cele mai semnificative spații emoționale de creștere și evoluție a copilului, spații ale siguranței, încrederii, explorării și definirii propriei identități. Proiectul Bine, la școală este creat pentru a susține și promova sănătatea emoțională și mentală a copilului, cuplului, familiei și profesorului, cuprinzând o serie de conferințe, workshop-uri și intervenții psihologice și educaționale cu teme specifice în funcție și de nevoile școlii care găzduiește proiectul. 

Școala este locul unde copilul își clădește caracterul, își formează personalitatea și unde explorează cu scopul recunoașterii propriei identități. Familia, ca și școala, este acel spațiu al relațiilor în care copilul învață auto-controlul, cooperarea și compasiunea, învață și exersează iertarea și grija sănătoasă față de propriile nevoi și față de nevoile celorlalți.

Prin proiectele noastre susținem acele școli care promovează starea de bine a copiilor și încurajează evoluția și transformarea profesorilor și părinților. Sănătatea emoțională a profesorilor și părinților contează atât de mult pentru reclădirea unor relații sănătoase în comunitățile noastre și pentru dezvoltarea emoțională a copiilor!

Curs online pe sinergie.ro

Cum să fii un părinte bun după o copilărie grea

Cursul care te va ajuta să schimbi radical dinamica în relația cu al tău copil și cu celălalt părinte, fără certuri care lasă răni, fără luptă de putere și fără fantomele trecutului. Conectare plăcută pe sinergie.ro !

În parteneriat cu Școala pentru Cuplu

Bine, la școală

Un proiect gândit pentru a susține școlile care promovează starea de bine a copiilor și încurajează evoluția și transformarea profesorilor și părinților. Pentru că, alături de familie, școala este locul unde copilul își clădește caracterul, își formează personalitatea și explorează cu scopul recunoașterii propriei identități. E vital așadar ca părinții și profesorii să dezvolte o relație de încredere și să conlucreze.