Mind Education

Școli

Cuplul, familia și școala sunt cele mai semnificative spații emoționale de creștere și evoluție a copilului, spații ale siguranței, încrederii, explorării și definirii propriei identități. Proiectul Școala relațiilor sănătoase este creat pentru a susține și promova sănătatea emoțională și mentală a copilului, cuplului, familiei și profesorului, cuprinzând o serie de conferințe, workshop-uri și intervenții psihologice și educaționale cu teme specifice în funcție și de nevoile școlii care găzduiește proiectul. 

Școala este locul unde copilul își clădește caracterul, își formează personalitatea și unde explorează cu scopul recunoașterii propriei identități. Familia, ca și școala, este acel spațiu al relațiilor în care copilul învață auto-controlul, cooperarea și compasiunea, învață și exersează iertarea și grija sănătoasă față de propriile nevoi și față de nevoile celorlalți.

Prin proiectele noastre susținem acele școli care promovează starea de bine a copiilor și încurajează evoluția și transformarea profesorilor și părinților. Sănătatea emoțională a profesorilor și părinților contează atât de mult pentru reclădirea unor relații sănătoase în comunitățile noastre și pentru dezvoltarea emoțională a copiilor!