Mind Education

Școli

Cuplul, familia și școala sunt cele mai semnificative spații emoționale de creștere și evoluție a copilului, spații ale siguranței, încrederii, explorării și definirii propriei identități. Proiectul Bine, la școală este creat pentru a susține și promova sănătatea emoțională și mentală a copilului, cuplului, familiei și profesorului, cuprinzând o serie de conferințe, workshop-uri și intervenții psihologice și educaționale cu teme specifice în funcție și de nevoile școlii care găzduiește proiectul. 

Școala este locul unde copilul își clădește caracterul, își formează personalitatea și unde explorează cu scopul recunoașterii propriei identități. Familia, ca și școala, este acel spațiu al relațiilor în care copilul învață auto-controlul, cooperarea și compasiunea, învață și exersează iertarea și grija sănătoasă față de propriile nevoi și față de nevoile celorlalți.

Prin proiectele noastre susținem acele școli care promovează starea de bine a copiilor și încurajează evoluția și transformarea profesorilor și părinților. Sănătatea emoțională a profesorilor și părinților contează atât de mult pentru reclădirea unor relații sănătoase în comunitățile noastre și pentru dezvoltarea emoțională a copiilor!

În parteneriat cu Wellbeing Institute

Școala Încrederii

Un program unic care vine în sprijinul directorilor, profesorilor și părinților din școlile din România, pentru transformarea acestora în comunități ale încrederii, bunătății și bucuriei.În primii doi ani, școlilor li se oferă intervențiile de bază care se adresează în principal profesorilor și echipei administrative. Urmează un audit, ale cărui concluzii vor contura un plan de intervenții specific comunității pentru următorii doi ani. În ultimul an, reprezentanții fiecărei școli urmează să demonstreze că își doresc și pot să susțină transformarea din școală și să obțină certificarea de “Școala încrederii”.

În parteneriat cu Wellbeing Institute

Wellbeing Leadership Certification

A fi director de școală înseamnă mult mai mult decât a fi un manager și un bun administrator. Înseamnă că ești liderul unei comunități unite prin valori comune și prin interesul de a învăța, de a se pregăti pentru viața într-o lume tot mai puțin predictibilă. A fi director de școală nu înseamnă că trebuie să faci toată această muncă foarte complexă singur sau împreună cu un grup restrâns de oameni.

În parteneriat cu Școala pentru Cuplu

Bine, la școală

Un proiect gândit pentru a susține școlile care promovează starea de bine a copiilor și încurajează evoluția și transformarea profesorilor și părinților. Pentru că, alături de familie, școala este locul unde copilul își clădește caracterul, își formează personalitatea și explorează cu scopul recunoașterii propriei identități. E vital așadar ca părinții și profesorii să dezvolte o relație de încredere și să conlucreze.