Mind Education

Cum să fii un părinte bun după o copilărie grea

De câte ori nu ți-ai spus că ești un părinte rău? De câte ori nu ți s-a întâmplat să nu știi cum să reacționezi în relația cu al tău copil? De câte ori nu ți-a trecut prin față toată copilăria când ai reacționat exact ca părinții tăi, deși ți-ai promis că n-o vei face? Au fost, poate, mii de momente în care ai simțit că eșuezi ca părinte, mii de momente în care nu ai știut să vezi dincolo de emoțiile de moment ale copilului tău și-ți reproșezi asta și azi, mii de momente când ai crezut că pedeapsa este singura soluție, mii de momente în care n-ai putut pur și simplu să fii acolo pentru copilul tău. Azi, ești aici, pentru că vrei să pui capăt luptei de putere cu propriul tău copil sau partener de viață, pentru că vrei să nu mai readuci în familia ta vechile obiceiuri moștenite de acasă, pentru că vrei să fii exact părintele de care are nevoie al tău copil. Ești, azi, aici, pentru că încă mai cauți răspunsuri și soluții.

Domnica Petrovai, psiholog clinician și psihoterapeut, a creat cursul “Cum să fii un părinte bun după o copilărie grea”, ca să te ghideze, cu blândețe și multă știință, în cea mai dificilă misiune a ta, aceea de a fi părintele de care are nevoie al tău copil. În acest curs, a comprimat cei peste 25 de ani de muncă dedicați bunăstării copiilor și familiilor din România și experiența ei de a fi mamă pentru cele două fiice ale sale.

Atât ca psiholog care a creat programe de dezvoltare emoțională pentru grădinițe și școli, cât și ca psihoterapeut care a ajutat sute de familii să-și reclădească relațiile în familie, Domnica Petrovai adună la un loc, în 11 module de curs și exercițiile practice, toate informațiile despre parenting validate științific, pe care le-ai căutat și de care ai nevoie. Vei porni de la a înțelege cum trecutul tău și relațiile cu adulții importanți din viața ta îți influențează relația cu propriul copil. Vei învăța cum și de ce să răspunzi într-un mod diferit în momentele dificile din relația cu al tău copil și vei ști cum să fii părintele de care are nevoie copilul tău pentru a se dezvolta armonios. “Cum să fii un părinte bun după o copilărie grea” este cursul care te va ajuta să schimbi radical dinamica în relația cu al tău copil și cu celălalt părinte, fără certuri care lasă răni, fără luptă de putere și fără fantomele trecutului. Conectare plăcută! Cu ai tăi copii. Pe sinergie.ro