Mind Education

Cursuri

Mind Education oferă o gamă variată de cursuri pentru toți aceia care își doresc să treacă printr-un proces de transformare și dezvoltare în zona relațiilor de încredere și siguranță, a stării de bine și sănătății mentale a fiecăruia și construirea unor familii și comunități inovative care promovează bunăstarea. 

Mindfulness și Vitalitate

Mindfulness este un program dedicat celor care doresc să își îmbunătățească calitatea vieții, să devină mai conștienți de sine și de cei din jur, să trăiască cu bucurie și semnificație. Într-o lume aflată într-un proces profund de transformare, îngreunat de mulți distractori care ne predispun la deconectare și confuzie, Mindfulness este o abilitate umană, care creează contextul mental și emoțional necesar obținerii unei stări de bine crescute.

Practica stării de bine

Practica stării de bine este un program dezvoltat de Mind Education dedicat celor care își doresc să aibă o bună sănătate mentală și emoțională, să dobândească claritate în procesul lor de transformare și schimbare, să fie conectați și congruenți cu valorile personale și să știe cum pot avea grijă de mintea și relația lor cu ei și ceilalți.

În parteneriat cu
Școala Pentru Cuplu

Trai în doi

Trai în doi este un program oferit cuplurilor pentru ca acestea să-și recâștige pasiunea și bucuria vieții împreună. Programul este dedicat cuplurilor care își doresc o relație sănătoasă și armonioasă, celor care vor să iubească și să se simtă iubiți. Celor care vor să învețe cum să depășească momentele de criză din relație și să se redescopere. Dar, mai presus de toate, celor cu adevărat preocupați de viața lor împreună.

În parteneriat cu
Școala Pentru Cuplu

Vreau să iubesc din nou

O serie de workshop-uri și conferințe dedicate celor care își doresc o relație de iubire, frumoasă și sănătoasă – să iubească și să fie iubiți! Un proiect pentru cei singuri, cei care au trecut printr-o despărțire dureroasă sau pentru cei aflați la începutul unei relații romantice și au nevoie să înțeleagă mai multe despre ce înseamnă o relație de iubire matură, sănătoasă între doi adulți.

În parteneriat cu
Școala Pentru Cuplu

Bine, la școală

Un proiect gândit pentru a susține școlile care promovează starea de bine a copiilor și încurajează evoluția și transformarea profesorilor și părinților. Pentru că, alături de familie, școala este locul unde copilul își clădește caracterul, își formează personalitatea și explorează cu scopul recunoașterii propriei identități. E vital așadar ca părinții și profesorii să dezvolte o relație de încredere și să conlucreze.

În parteneriat cu
Școala Pentru Cuplu

Cuplul conștient. Program de formare pentru specialiști

Primul curs din cadrul programului de formare pentru specialiști dezvoltat și susținut de Domnica Petrovai aduce laolaltă cele mai frecvente nevoi și dificultăți ale cuplurilor, studiile relevante din domeniul psihologiei și nevoia de resemnificare a iubirii într-o lume aflată într-o continuă și profundă schimbare.

În parteneriat cu
Școala Pentru Cuplu

Bărbatul Întreg

Proiectul își propune să aibă o contribuție semnificativă în promovarea stării de bine a bărbaților în relațiile lor cu propriile nevoi emoționale, cu copiii, cu partenera/partenerul de cuplu, prietenii și colegii. Obiectivul nostru este bărbatul conectat cu sine și cu ceilalți, puternic, care crede în viața trăită frumos și cu rost.

Poți alege să faci un cadou celor din jurul tău sub forma unor cursuri sau workshop-uri. Acesta poate fi specificat în momentul achiziției sau deschis la latitudinea primitorului să aleagă ce i se potrivește.

Scrie-ne la ruxandra@mindeducation.ro