Mind Education

Școala pentru cuplu

Bine, la școală

Cuplul, familia și școala sunt cele mai semnificative spații emoționale de creștere și evoluție a copilului, spații ale siguranței, încrederii, explorării și definirii propriei identități. Proiectul Bine, la școală este creat pentru a susține și promova sănătatea emoțională și mentală a copilului, cuplului, familiei și profesorului, cuprinzând o serie de conferințe, workshop-uri și intervenții psihologice și educaționale cu teme specifice în funcție și de nevoile părinților din companie sau școlii care găzduiește proiectul.

Compania d-voastră poate să susțină și să devină partener în acest proiect educațional de transformare a școlilor în școli ale încrederii și siguranței.

Trai în Doi

Trai în doi este un program oferit cuplurilor pentru ca acestea să-și recâștige pasiunea și bucuria vieții împreună. Programul este dedicat cuplurilor care își doresc o relație sănătoasă și armonioasă, celor care vor să iubească și să se simtă iubiți. Celor care vor să învețe cum să depășească momentele de criză din relație și să se redescopere. Dar, mai presus de toate, celor cu adevărat preocupați de viața lor împreună.

Cursurile sunt accesibile în București și Cluj, iar compania poate să ofere angajaților ca bonus participarea la aceste cursuri deschise sau putem susține aceste conferințe și cursuri direct în compania d-voastră.

Vreau să iubesc din nou!

Un proiect pentru cei singuri, cei care au trecut printr-o despărțire dureroasă sau pentru cei aflați la începutul unei relații romantice și au nevoie să înțeleagă mai multe despre ce înseamnă o relație de iubire matură, sănătoasă între doi adulți.

Cursurile sunt accesibile în București și Cluj, iar compania poate să ofere angajaților ca bonus participarea la aceste cursuri deschise sau putem susține aceste conferințe și cursuri direct în compania d-voastră.

Bărbatul Întreg

Un proiect dedicat bărbaților și celor care vor să-i înțeleagă mai bine. Pentru că, într-o lume aflată într-un proces de transformare profundă, (și) sensul masculinității trebuie rediscutat, iar stereotipurile și miturile puse sub semnul întrebării. Proiectul își propune să aibă o contribuție semnificativă în promovarea stării de bine a bărbaților în relațiile lor cu propriile nevoi emoționale, cu copiii, cu partenera/partenerul de cuplu, prietenii și colegii. Obiectivul nostru este bărbatul conectat cu sine și cu ceilalți, puternic, care crede în viața trăită frumos și cu rost. Bărbatul curajos, chiar dacă uneori asta înseamnă să-ți recunoști și să-ți accepți vulnerabilitățile. Bărbatul conștient de consecințele singurătății și însingurării în relații, dispus să facă ceva pentru a le evita sau depăși. Bărbatul care crede în iubirea trăită cu tandrețe, pasiune, responsabilitate, grijă și prezență. Conștient atât de nevoia lui de a se simți iubit, cât și de iubirea și încrederea dăruite celorlalți. Bărbatul care își dorește să fie un partener iubitor, un tată adevărat pentru copilul lui, un prieten loial și de încredere.

Susținem conferințe și cursuri pe această temă în companii.

Armonia dintre Lumi

O serie de conferințe, workshop-uri și intervenții organizaționale destinate companiilor care înțeleg că oamenii care vin la muncă și cei care se întorc acasă, eventual la familiile lor, sunt aceeași. Că între cele două dimensiuni ale vieții fiecăruia nu există o ruptură, nu sunt lumi separate, care nu comunică și nu se influențează.