Mind Education

Carte bună: Nu te lăsa! Puterea de a-ți însuși viața haotică și frumoasă de luptătoare

Nu te lăsa! Puterea de a-ți însuși viața haotică și frumoasă de luptătoare. este recomandarea mea de carte bună a autoarei Glennon Doyle apărură la editura Curtea Veche în 2017. Am ales această carte pentru că poate fi o sursă de inspirație pentru tine. O carte despre povestea de viață a unei femei, de la confuzie, neputință, durere și multe dependențe, la conștientizare și autenticitate. O femeie care a avut curajul de a se regăsi și despre cum adevărul a eliberat-o pe ea și familia ei.  Adevărul te va elibera, dar mai întâi te va călca pe nervi!

Poveștile autentice de viață inspiră și au puterea în sine de a fi vindecătoare. Te regăsești în fragmente de viață ale autoarei și ai șansa să vezi cum poate fi după ce treci la fapte și faci schimbări, după ce simți. Cum înveți despre viață lucruri inconfortabile, cum este că nu ai cum să-ți clădești o viață ușoară și nici măcar o viață dreaptă. Sau, adevărul nu poate fi descoperit decât retrospectiv – oricât de mult ai vrea să alini suferința unui prieten drag. Suferința și durerea, precum bucuria și pacea, nu sunt lucruri pe care să le înșfăcăm unii de la ceilalți. Sunt lucruri sacre. Aparțin călătoriei fiecăruia. Tot ce putem face este să domolim acestă spaimă: sunt complet singură.

O carte pentru femei despre curaj, singurătate, căsnicie, iubire și vindecare. Nu este o carte care vă oferă rețete, din fericire, însă cred că povestea autoarei vă poate inspira să aveți încredere în propriul vostru drum și călătorie. Așa cum m-a inspirat pe mine. Am citit textul cu recunoștință, emoție și nerăbdare. Nerăbdarea să văd cum a reușit să trăiască iubirea pe care și-o dorea, împlinirea și acceptarea vulnerabilității ei. O carte care mi-a adus aminte de un alt text frumos despre iubire scrisă de o femeie, un text poate prea spiritual pentru mulți dintre voi, dar care pe mine m-a cucerit, dincolo de diferențele de opinii despre spiritualitate, O iubire magică de Marianne Williamson.