Mind Education

Domnica Petrovai

Psiholog clinician pr. și psihoterapeut, fondatoarea companiei Mind Education și a Școlii pentru Cuplu

Domnica are o experiență de peste 25 de ani în consilierea și psihoterapia familiei și terapia cuplului. Autoare a cărții Iubește și fii iubit/ă. Aproape totul despre relația de cuplu. Școala pentru Cuplu, proiectul ei de suflet, se adresează tuturor celor preocupați de relații sănătoase, oferă și dezvoltă servicii de terapie de cuplu și programe dedicate cuplurilor. 

Este, de asemenea, consultant și trainer pentru companii private care susțin relațiile sănătoase și bunăstarea emoțională la muncă și acasă.

De peste 25 de ani, Domnica Petrovai se preocupă de bunăstarea emoțională a copiilor și adulților din școlile și grădinițele de stat din România. De-a lungul timpului, ea a pus bazele unor programe pentru Ministerul Educației, a dezvoltat inițiative precum „Școala Încrederii”, desfășurând și munca alături de cadrele didactice. Ultimul program dezvoltat de Domnica Petrovai și Mind Education este „Bine, la școală”, focusat pe cultivarea bunăstării mintale și emoționale a adulților și copiilor, fără de care performanțele academice sunt greu de obținut.