Mind Education

Filmul de vineri: Love Affair

Am ales astăzi, cu prilejul începerii Școlii pentru Cuplu, filmul meu de dragoste, filmul cuplului meu: Love Affair (1994) cu Annette Bening, Warren Beatty și Katharine Hepburn. Mă emoționează pentru că îmi reamintește de povestea de dragoste a cuplului meu, cu întâlniri și apropieri care îmi păreau neobișnuite. Și chiar dacă nu eram încă pregătiți unul pentru celălalt, era – și rămâne așa – ca și cum viața te ajută să mergi mai departe oferindu-ți speranță, dar și noroc. Mă simt o femeie norocoasă pentru întâlnirea cu un bărbat tandru, iubitor, înțelept, pe care îl ador și pe care-l iubesc din tot sufletul.

Într-o zi – cum sunt acele zile pe care nu le uiți – m-a sunat, pur și simplu. Aveam un prieten comun și era curios să mă audă. Am vorbit la telefon până ne-a lăsat bateria, am râs, am povestit, ne-am împărtășit visele, ne-am recunoscut unul în celălalt. Îmi reamintesc și acum sentimentul de încredere și bucurie incredibilă pe care l-am trăit atunci.

Ne-am văzut după 6 luni, între timp ne-am făcut “ordine în viață”, am încheiat ce era de încheiat pentru a fi pregătiți unul pentru celălalt. Fără nici o certitudine, fără nici o promisiune, am știut amândoi. Și, când el s-a simțit pregătit, m-a sunat și așa a început povestea noastră de dragoste. Fără îndoieli și ezitări. Cu multe greutăți și probleme pe care le rezolvăm încă, însă uniți, iubitori unul cu celălalt, cu înțelegere și înțelepciune.

Poveste de dragoste este primul film pe care l-am văzut împreună. O poveste de dragoste atât de frumoasă, în care ne-am regăsit. Vă recomand cu drag filmul.