Mind Education

Filmul de vineri: No Festival

No Festival este un documentar-concert despre Electric Castle apărut pe Netflix. Este însă mai mult decât atât. Pentru mine este despre toate acele lucruri valoroase și frumoase mai puternice decât frica. Muzica, oamenii, natura, un împreună și un tot care dă speranță și bucuria de a trăi. Am simțit încântare, liniște, mândrie și mult dor. L-am savurat și mi-am dat voie să-l trăiesc pe îndelete.

Când ai adunată atât de multă pierdere, tensiune și stres, ce poate fi mai valoros? Când viitorul este atât de imprevizibil, avem nevoie de un prezent mult mai puternic, mai viu care să ne de-a sens propriei vieți și să ne readucă sentimentul de vitalitate.

Un documentar pe care firesc, l-am recomandat tuturor prietenilor și oamenilor dragi mie. Dacă nu l-ați văzut, merită să vă oferiți acest moment de încântare și de bine. Felicitări celor care l-au realizat, mai ales, într-un moment de criză. Să creezi ceva atât de frumos când e atât de mult pericol și amenințare este incredibil. O dovadă de curaj, forță și credință în ceea ce ești și faci. Toată admirația și recunoștința mea pentru cei care au realizat proiectul. O lecție bună. Nu este nevoie să ne suspendăm viața și visele în momente dificile, ci dimpotrivă, în ciuda fricii să fim creativi și să privim altfel prezentul. No Festival este cel mai bun exemplu.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.