Mind Education

Filmul de vineri: Normal People

sursa: hulu

Normal People este un serial de televiziune irlandeză de 12 episoade produse pentru BBC și Hulu și pe care îl puteți vedea pe HBO. Este povestea primei povești de dragoste a doi tineri, fiecare cu un trecut și cu provocări din familia de origine. Este povestea evoluției lor. Cum și-au înțeles insecuritățile în momentele în care s-au rănit unul pe celălalt și cum a evoluat relația lor odată cu maturizarea și vindecarea lor emoțională.

Vizibil în serial este sensul atracției emoționale și sexuale dintre cei doi tineri și procesul treptat al conștientizării și înțelegerii de sine. Minunat jucat de cei doi actori principali și cu un scenariu foarte bun, vi-l recomand și pentru finalul surprinzător de realist și bine ales.

Serialul este un bun cadru de reflecție personală, o analiză a primei sau primelor iubirii care ne-au definit cum iubim azi și cât de profund ne înțelegem pe noi și iubirea în prezent.  

Dacă vrei să vezi un serial bun, Normal People este o alegere potrivită. Dacă ești și părinte de adolescent sau ești tânăr/ă acest serial va fi o bună oportunitate de reflecție și confruntare cu propriile convingeri și perspective asupra primei iubiri.