Mind Education

Filmul de vineri: The War of the Roses

the-war-of-the-roses

Ce film vedeți în seara asta? Vă propun The War of The Roses – Războiul familiei Rose. E o comedie savuroasă, o producție perfectă pentru o seară de vineri petrecută în doi. Pe lângă povestea amuzantă, veți descoperi secretele unei relații care pare să fie perfectă. Și care chiar a fost minunată timp de 17 ani, când Oliver și Barbara s-au întâlnit pentru prima dată și s-au îndrăgostit pe loc. Au venit apoi doi copii minunați. Oliver are o carieră de succes și încearcă să îi ofere soției sale tot ce își dorește. Numai că, la un moment dat, ea vrea mai mult: să fie independentă, să aibă propria ei afacere. Și reușește să-și împlinească aceste vise.

Însă, pe parcurs, cei doi uită un lucru important: și anume, să investească timp și energie nu doar în afacerile lor, ci și în relație. Și, după ce s-au neglijat unul pe celălalt, Barbara intentează divorț. Aici începe războiul familiei Rose.

Chiar dacă este o comedie, filmul readuce în atenția noastră o realitate tristă, și anume că un cuplu perfect se poate destrăma ușor dacă nu avem grijă de relația noastră, dacă nu ne facem timp și nu suntem disponibili pentru partener. Vizionare plăcută!

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.