Mind Education

Filmul de vineri: Un bărbat și o femeie

„Un bărbat și o femeie” este un film despre întâlnirea miraculoasă dintre Anne și Jean-Louis, fiecare cu povestea lui de viață. Tineri și deja văduvi, totodată părinți, se simt atrași unul de celalalt și aleg să devină buni prieteni. Puterea de a fi sinceri și autentici, atenți la ei înșiși și la celălalt, îi ajută să transforme atracția și prietenia în iubire profundă, care se manifestă în cele mai mici gesturi. „Dacă ar trebui să aleg să salvez dintr-un incendiu un Rembrandt sau o pisică, aș alege viața”.

Orice moment poate deveni unul în care sărbătorim viața, alături de copii și persoana iubită, chiar și o masă obișnuită la restaurant. „E incredibil cum poți să refuzi fericirea” se miră bărbatul îndrăgostit, care nu știe cum să-și ajute iubita să depășească durerea doliului.

„Un bărbat și o femeie” este un film de artă, cu o coloană sonoră emoționantă, cu multe premii. Un film pentru cei care cred în iubire și transformarea evolutivă pe care o implică, a mea și a celui de lângă mine, ca într-un tango, cu pași înainte și înapoi, dar mereu în îmbrățișarea care-mi oferă siguranță, mereu împreună. Un film pe care l-am descoperit acum mulți ani, care m-a fascinat și bucurat în egală măsură și care este realizat înainte de începutul revoluției inteligenței emoționale.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.