Mind Education

Înscrie-te la Școala pentru cuplu – Iubește și fii iubit

Mind Education Health deschide în București și în Cluj-Napoca înscrierile pentru programul Școlii pentru Cuplu, TRAI ÎN DOI, un program de 3 luni , în care cuplurile vor primi sprijin pentru a-și îmbunătăți și recâștiga pasiunea și bucuria vieții în doi. Pentru a se regăsi ca și cuplu.

Cui se adresează cursurile Școlii pentru Cuplu?

Cuplurilor care își doresc o relație sănătoasă și armonioasă, celor care vor să iubească și să se simtă iubiți. Celor care vor să învețe cum să depășească momentele de criză din relație și să se redescopere, să regăsească pasiunea și fericirea vieții în doi. Dar, mai presus de toate, celor cu adevărat preocupați de viața lor împreună.

Cine susține sesiunile de psihoterapie și workshop-urile din cadrul Școlii pentru Cuplu?

Domnica Petrovai, psiholog clinician pr., psihoterapeut cognitiv-comportamental și fondatorul Școlii pentru Cuplu, un proiect Mind Education Health.

Scoala_fbk_events_traiindoi

Ce înseamnă programul TRAI ÎN DOI? Și ce vă oferă?

8 sesiuni de psihoterapie individuală și de cuplu

5 workshop-uri (2h 30 min./workshop) pe teme relevante pentru cuplu:

  1. Înțelegere și cunoaștere

Cum v-a influențat trecutul și istoria de viață evoluția relației. Care este etapa în care vă aflați în prezent și care este viziunea comună despre viața în doi. Care sunt ingredientele unei relații satisfăcătoare pe termen lung. Ce ne învață știința și poveștile de viață ale cuplurilor împlinite. Valorile relației: loialitate, fidelitate, grijă, responsabilitate, asumare, atenție și prezență conștientă.

  1. Siguranță, încredere și libertate

Cum să depășiți obstacolele, conflictele și incompatibilitățile fără critică, răceală, defensivitate, tăcere sau agresivitate. Cum să vă simțiți în siguranță unul lângă celălalt, împreună. Cum construiți o relație bazată pe încredere și cum puteți repara eventuale rupturi din cuplu. Vom aborda și un subiect dificil pentru multe cupluri, și anume: cum putem reconcilia nevoia de autonomie cu cea de intimitate și apropiere în cuplu. Cum putem avea o relație sănătoasă, păstrându-ne însă independența și evoluând pe plan personal.

  1. Feminitate

Din cauza trecutului și culturii în care trăim, adesea, femeia respinge iubirea sau își îndepărtează bărbatul fără ca ea să își dorească acest lucru. Recâștigarea feminității și a încrederii în ea, ca femeie, apropiindu-se totodată de partenerul ei și de dragostea pe care acesta i-o oferă. Cum să îi dea spațiu partenerului, lăsându-l să fie un bărbat inteligent emoțional, matur, responsabil – și care să o curteze mereu, fără convingerea că femeia i se cuvine. femeie care are grijă de ea, își caută permanent feminitatea, prețuindu-și și respectându-și bărbatul.

  1. Masculinitate

Femeile au nevoie de bărbați maturi, calzi, prezenți – mai ales emoțional –, care să aibă încredere în ei și în puterea lor de a susține și a se implica în relație: de a iubi, de a oferi siguranță și de a contribui alături de parteneră la bunăstarea cuplului. Un bărbat care prețuiește femeia și conștientizează importanța cuplului: un partener de nădejde, la bine și la greu, cu puterea de a construi o relație bazată pe reciprocitate. Un bărbat matur, conștient de rolul lui în viața de cuplu, care știe să dăruiască și să primească iubire având o relație sănătoasă, adevărată, autentică și onestă.

  1.   Pasiunea și bucuria în doi 

Relație fericită înseamnă o relație trăită cu pasiune, având o viață sexuală împlinită.

Suntem construiți să iubim și să fim iubiți. Grija pentru partener, pentru ce îl face să se simtă iubit. Să spui vorbe dragi și să faci lucruri palpabile, concrete pentru partener și relație în fiecare zi.

Cursul online PENTRU NOI DOI un curs susținut de Domnica Petrovai

Ne dorim să creăm o comunitate a cuplurilor reale, fericite, care sunt și pot fi un model pentru alte cupluri aflate în impas. O comunitate care promovează valorile sănătoase ale cuplului și familiei. Cu toții ne dorim să fim înconjurați, să vedem, să cunoaștem cupluri frumoase care să ne inspire. Să fim împreună unii pentru ceilalți.

Cum te poți înscrie?

Sună la 0725575214 sau trimite un e-mail la adresa de e-mail ruxandra@mindeducation.ro care să conțină, pe scurt, povestea voastră (cum v-ați cunoscut, de când timp sunteți împreună, dacă aveți copii, care este motivul pentru care vă doriți să participați la Școala pentru cuplu), dar și contactele fiecăruia (nume, număr de telefon și adresă de e-mail).

Taxa de înscriere este de 2.400 lei. 50% se plătește la înscriere, 50% până la o dată ulterioară, care nu va depăși data de încheiere a programului. Plata se poate face prin virament bancar, în contul Mind Education Health pe care îl veți primi la înscriere.

În urma aplicării la Școala pentru cuplu, este posibil să vă contactăm pentru o discuție telefonică de maximum 20 minute.

Datele de începere a cursului vor fi stabilite în momentul în care se va forma grupa minimă de participanți. De asemenea, vom crea o listă de așteptare pentru cei care își doresc să participe la Școala pentru cuplu, dar nu pot frecventa cursurile Școlii la datele stabilite.

Alte informații de care ai putea avea nevoie: