Mind Education

Lansarea Școlii pentru cuplu – Iubește și fii iubit

Mind Education Health vă invită să vă înscrieți la prima ediție a Școlii pentru Cuplu. În prima grupă vom avea 10 cupluri cărora le vom oferi, timp de 3 luni, sprijinul pentru a-și îmbunătăți și recâștiga pasiunea și bucuria vieții în doi.

Cui se adresează cursurile Școlii pentru Cuplu?

Cuplurilor care își doresc o relație sănătoasă și armonioasă, celor care vor să iubească și să se simtă iubiți. Celor care vor să învețe cum să depășească momentele de criză din relație și să se redescopere, să regăsească pasiunea și fericirea vieții în doi. Dar, mai presus de toate, celor cu adevărat preocupați de viața lor împreună.

Cine susține și coordonează sesiunile de psihoterapie și workshop-urile din cadrul Școlii pentru Cuplu?

Domnica Petrovai, psiholog clinician pr., psihoterapeut cognitiv-comportamental și fondatorul Școlii pentru Cuplu, un proiect Mind Education Health. Domnica Petrovai îi va avea alături pe colegii și invitații săi.

Scoala_fbk_events_traiindoi

Ce vă oferim în cele 3 luni?

8 sesiuni de psihoterapie individuală și de cuplu

5 workshop-uri (2h 30 min./workshop) cu tematicile de mai jos:

  1. Înțelegere și cunoaștere
  1. Siguranță, încredere și libertate
  1. Pasiunea și bucuria în doi 
  1. Feminitate
  1. Masculinitate

Servicii opționale:

Prin seriile de servicii opționale, atent gândite de echipa noastră, vă puteți bucura de reduceri de la partenerii noștri. Astfel, puteți beneficia de:

De ce fotografie de cuplu?

“Pentru că vorbește despre o viață petrecută în doi. Pentru că, oricât am încerca să ne ascundem, experiența fotografiei ne va surprinde și ne va oferi o felie autentică de viață. O fotografie e o incursiune în intimitate. O oglindire a legăturilor dintre parteneri. În timp, ea va deveni, invariabil, o observație fină, o călătorie prin cele mai misterioase, mai tainice sau mai profunde sentimente. Un decupaj-mărturie prin lumea cuplului, cu iubirea, pasiunea sau bucuria lui.

O cronică a vieții în doi, dintr-un anumit timp, într-un anumit loc. Un loc în care, oricând, ne putem refugia, regăsi sau retrăi bucuria de a fi împreună.”

Prin serviciile opționale ne dorim să creăm o comunitate a cuplurilor reale, fericite, care sunt și pot fi un model pentru alte cupluri aflate în impas. O comunitate care promovează valorile sănătoase ale cuplului și familiei. Cu toții ne dorim să fim înconjurați, să vedem, să cunoaștem cupluri frumoase care să ne inspire. Să fim împreună unii pentru ceilalți. Avem nevoie de o comunitate ca să ne fie mai ușor în viața în doi.

Calendar:

Cum te poți înscrie?

Trimite un e-mail la adresa de e-mail domnica@mindeducation.ro până pe 25 noiembrie care să conțină, pe scurt, povestea voastră (cum v-ați cunoscut, de când timp sunteți împreună, dacă aveti copii, care este motivul pentru care vă doriți să participați la Școala pentru cuplu), dar și contactele fiecăruia (nume, număr de telefon și adresă de e-mail).

În urma aplicării la Școala pentru cuplu, este posibil să vă contactăm pentru o discuție telefonică de maximum 20 minute.

Alte informații de care ai putea avea nevoie: