Mind Education

Lansare carte Iubește și fii iubit(ă) – 3 și 7 iunie 2018

Editurile Humanitas şi Humanitas Fiction vă invită în perioada 30 mai–3 iunie la Bookfest 2018, cu peste 80 de cărți-eveniment, noi titluri de autori români și străini, ediții de colecție din literatura română și universală, ediții în limba română ale bestsellerurilor internaționale din ultimele luni. Toate cele peste 1.000 de titluri vor avea reducere de 10%, iar edițiile de colecție vor putea fi cumpărate la prețuri speciale valabile numai la Bookfest.

În cadrul evenimentului, în data de 3 iunie, de la ora 12.00, Domnica Petrovai își va lansa cartea – Iubește și fii iubit(ă) și va da autografe celor care o îndrăgesc. Alături de ea vor vorbi Tatiana Niculescu, Alex Zamfir și Gabriela Maaz.

A XIII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest va avea loc în pavilionul B2 al Complexului Expozițional Romexpo. Intrarea este liberă.

De asemenea, cei care nu reușesc să ajungă la Bookfest, dar vor să o întâlnească pe Domnica, pot să o facă în 7 iunie, de la 18.30 la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, unde va vorbi despre Sensul cuplului – fericirea sau dezvoltare personală? Alături de Domnica sunt invitați Tatiana Niculescu, Miruna Ioani, Daniela Palade Teodorescu și Alex Zamfir.

Vă așteptăm cu drag!

Echipa Școala pentru Cuplu