Mind Education

Lansarea Conferinței Trai în doi, Buc. – 27 ian. 2018

 

În luna ianuarie, Mind Education Health în colaborare cu Brand Studio te invită la prima conferință a Școlii pentru Cuplu – Trai în doi.  În contextul provocărilor cu care se confruntă societatea modernă – singurătate, relații nepotrivite, divorț etc. – lansăm conferința Trai în doi, un proiect inedit, de anvergură națională, ce se adresează tuturor celor care sunt într-o relație de cuplu, cât și celor care sunt singuri și își caută jumătatea.

Scopul conferinței este încurajarea, susținerea și cultivarea relațiilor de cuplu sănătoase, armonioase și fericite. Conferința este susținută de Domnica Petrovai, fondatorul Mind Education Health și al Școlii pentru Cuplu. Domnica Petrovai, psiholog clinician pr. și psihoterapeut, are o experiență de peste 20 de ani în consilierea și psihoterapia familiei și a cuplului.

Domnica este consultant și trainer pentru companii private care susțin relațiile sănătoase și bunăstarea emoțională a familiei și cuplului, și care promovează relațiile sănătoase la locul de muncă – Orange, Ubisoft, Engie, Gameloft, Arobs, KPMG, EY, Ager. Consultant în cadrul programelor de sănătate a copilului și cuplului pentru organizații guvernamentale și non-guvernamentale – Centrul Național de Sănătate Mintală din cadrul Ministerului Sănătății, UNICEF, Salvați Copiii. Domnica Petrovai este autorul a numeroase cărți și materiale educaționale, cât și membru al unor asociații profesionale, naționale și internaționale, care susțin intervențiile psihologice și terapia validată științific.

Școala pentru Cuplu se adresează tuturor celor care vor să iubească și să se simtă iubiți. Celor care vor să învețe cum să depășească momentele de criză din relație și să se redescopere, ori să regăsească pasiunea și fericirea vieții în doi. Dar, mai presus de toate, celor cu adevărat preocupați de viața în doi.

Școala pentru Cuplu a debutat în martie 2017 și este un program pe termen lung, unic în România.

Conferința Trai în doi te provoacă chiar de acum să te gândești chiar și preț de un minut la următoarele teme:

Programul conferinței:

Locația este București, str. George Enescu nr. 11, sector 1, sediul Oriflame.

Partener principal: Oriflame

Parteneri media: Psychologies, Glamour, eva.ro, Sapte Seri, Revista Nunta, Totul despre Mame, Radio Romania Cultural, Ziare.com și Business24.ro, Prințesa urbană, Și blondele gândesc

Parteneri eveniment: Cărturești, Asociația de Psihologia Sănătății din România, Asociația Conscious Education (A.C.E.), Editura Herald

Prețuri și înscriere:

Taxa de participare este 250 lei/1 persoană, respectiv 400 lei/cuplu.

Au reducere de 25% clienții Școala pentru Cuplu, adică cei care au beneficiat de serviciile de psihoterapie individuală și/sau de cuplu sau au participat la programele și cursurile organizate de Școala pentru Cuplu, precum și partenerii noștri în baza codului de reducere. Dacă ești client Școala pentru Cuplu, taxa de participare este 188 lei/1 pers, respectiv 300 lei/cuplu.

Pentru înscriere te rugăm să completezi formularul

Plata se face prin virament bancar în contul Mind Education&Health nr. RO73BTRL04501202N75276xx, deschis la Banca Transilvania.

Pentru alte detalii suplimentare scrie-ne la adresa de mail: ruxandra@mindeducation.ro sau telefon: 0725.575.214.

Vă așteptăm cu drag!