Mind Education

Masterclass pentru cupluri – vizionați-l online

Nu cu mult timp în urmă, anunțam primul Masterclass online pentru cupluri susținut de psihologul și psihoterapeutul Domnica Petrovai și organizat în colaborare cu Totul despre Mame. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi pe 8 septembrie și care au pus întrebări. Sperăm că ați primit răspunsurile și că acest masterclass vă va ajuta în relația de cuplu.

Ne bucurăm că ne-ați scris și că ne-ați întrebat dacă puteți viziona acest masterclass și online, mai ales dacă nu ați putut fi în fața computerului pe 8 septembrie. Bineînțeles, puteți urmări înregistrarea și așteptăm feedback-ul dumneavoastră. Vizionare plăcută!

Ați încercat vreodată să îngrijiți o grădină? Una mică, de balcon? Un ghiveci cu pătrunjel?
Sunt sigură că, dacă încercați să creșteți un ghiveci cu pătrunjel la unul din geamurile casei, vă veți bucura de verdeață în mâncare cel puțin 6 luni. Dar, ce ziceți? Va rezista pătrunjelul 2 ani? 4 ani? Ce ziceți de o gradină cu verdeața și câteva flori superbe pentru următorii 10 ani? Sună foarte bine, nu-i așa? Deja vă și imaginați cât de bine ați putea arăta la o cafea într-o astfel de gradină de balcon sau curte.

De cele mai multe ori, așa ne imaginăm pe termen lung relația pe care o începem cu cineva drag de care suntem îndrăgostiți. Ne imaginăm că o astfel de grădină poate crește și se poate dezvolta de la sine, și realitatea nu este chiar așa. O grădină, la fel ca și o relație are nevoie de grijă! Crește în ritmul ei, dar doar cu atenția și prezența noastră, dă roade, hrănește! Iar ea, la rândul ei, are nevoie să fie hrănită, îngrijită.