Mind Education

Pentru noi doi – primul curs online pentru cupluri din România

Unul dintre miturile care distruge multe cupluri este că iubirea vine de la sine, că a depune efort pentru relația de cuplu este o dovadă că nu iubești și că, dacă partenerul nu știe ce ai nevoie și nu îți „citește” dorințele și nevoile, dă dovadă de lipsă de iubire. În realitate, lucrurile nu stau chiar așa…

“Pentru noi doi” se adresează celor care vor să învețe cum să depășească momentele de criză din relație, să se redescopere, să regăsească pasiunea și fericirea vieții în doi. Celor care care vor să afle cum pot depăși obstacolele, conflictele și incompatibilitățile fără critică, răceală, tăcere sau agresivitate. Celor care vor să mențină o viață sexuală împlinită și după apariția copiilor și femeilor care vor să-și recâștige feminitatea.

Cursul online cuprinde 30 de lecții, structurate în 5 module cu exerciții practice, lecții video, interviuri, teste și jocuri.

Odată achiziționat, cursul rămâne al tău pentru totdeauna. Poți să revezi informațiile, poți să urmărești lecțiile video și poți să participi la activități și discuții chiar de la tine de acasă.

Domnica Petrovai și echipa Mind Education Health vor fi alături de tine timp de 5 săptămâni, cât durează cursul, dar și după încheierea lui. Vei primi acces privat la curs și poți folosi un pseudonim în loc de nume, pentru a nu-ți dezvălui identitatea.

Înscrierile au început şi locurile sunt limitate! Doar până pe 31 decembrie cursul este disponibil la un preț special de Sărbători. Mai multe detalii găsești aici: http://e-parenting.ro/curs-online-pentru-cupluri/

Proiectul este dezvoltat în parteneriat cu e-parenting by TDM.