Mind Education

Leading in HR, part 2. Cu Alina Fleștea. (Ep. 20)

Scriitoarea Isabel Allende vorbește de contextul actual ca de ”zgâlțâiala de care am avut nevoie pentru a îndrepa lucrurile, o șansă unică pentru a face schimbări profunde. A început ca o criză sanitară dar e mult mai mult, e o criză de guvernare, de leadership, de relații umane, de valori și de mod de viață .…”.

Cum au integrat echipele și liderii această zgâlțâială? Care au fost provocările dar și oportunitățile pe care le-au văzut consultanții organizaționali într-un context de muncă ce a devenit virtual aproape în totalitate? Ce ingrediente au asigurat învățarea și dezvoltarea? Probabil că una dintre înțelepciunile câștigate a fost ancorarea într-un viitor fluid și renunțarea la așteptarea ca lucrurile să revină la normalul cunoscut.

Alina Fleștea, doctor în psihologie organizațională și learning and Development Business Partner la Darwin este invitata acestui episod Mind Education Podcast, parte din mini-seria Leading in HR. Te invit să asculți o discuție bogată în reflecții și recomandări practice despre leadership în timpuri virtuale. Sau despre realitatea de acum, pe care Alina ne propune să o vedem ca un cub cu mai multe fațete, în care perspectiva fiecăruia este doar o fațetă. Realitate în care încrederea poate fi construită doar prin integritate și etică.

min. 02:30 – Ce înseamnă munca de leadership acum?

min. 07:06 – Care au fost cele mai mari provocări?

min. 13:11 – A devenit sentimentul de apartenență o prioritate?

min. 20:19 – Cum poate fi încrederea păstrată în echipe virtuale?

min. 24:32 – Cum păstrezi încrederea când iei decizii dificile?

min. 29:19 – Ce au pierdut echipele, organizațiile, colegii?

min. 32:18 – O recomandare de final pentru a naviga conștienți perioada următoare.

Music: Sergiu Tuhuțiu (http://www.sergiutuhutziu.com). Morning Recall