Mind Education

Webinar. Cum îți dai seama dacă copilul tău e bine acasă sau la școală

Cele 54 de școli, parte din procesul “Școala Încrederii”, au sărbătorit, pe 13 mai, Ziua Încrederii, iar părinți din toată țara au participat la un webinar live pe tema celor mai frecvente comportamente ale copiilor, în fața cărora, de multe ori, nu știu cum să reacționeze sau pentru care nu au cele mai “sănătoase” răspunsuri.

Peste 16.000 de utilizatori ai Facebook i-au urmărit pe fondatorii procesului Școala Încrederii, Domnica Petrovai, Ruxandra Mercea și Ciprian Ghișa, într-un dialog viu cu părinții care au avut ocazia să afle, cu această ocazie, mai multe răspunsuri la întrebările legate de starea de bine și comportamentul copiilor, dar și detalii despre ce schimbări aduce în școli procesul Școala Încrederii. “Cred că avem nevoie ca din ce în ce mai mulți profesori să fie dedicați copiilor și care să aibă suficiente resurse, instrumente pentru a-i sprijini. Copiii de azi au alte nevoi, diferite față de cele pe care le-am avut noi când eram copii. Au alte provocări, trebuie să fie mai rezilienți, să aibă o disciplină mai bună”, le-a transmis Domnica Petrovai părinților, la începutul discuției.

Webinarul poate fi urmărit, în continuare, în mod gratuit pe pagina de Facebook a “Școlii Încrederii”, accesând acest link.