Mind Education

Cercetare Școala pentru Cuplu: Împlică-te și tu!

Școala pentru Cuplu derulează prima cercetare din România despre viața cuplurilor și a celor singuri în căutarea unui partener, un proiect co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională și care are ca scop dezvoltarea de cursuri și programe psiho-educaționale care să ne ajute, pe noi românii, să avem o viață mai împlinită în cuplu.

Momentan suntem în faza în care avem nevoie de cât mai mulți oameni de diverse vârste, profesii și nivel educațional pentru a completa o baterie de chestionare. Și v-am fi tare recunoscătoare dacă ne-ați ajuta să o promovăm pentru a obține cât mai multe răspunsuri și ca cercetarea să fie cu adevărat relevantă pentru România.

Primul link se adresează persoanelor care sunt într-o relație de cuplu, iar al doilea link este pentru persoanele care se află în perioada de dating (în perioada de dinaintea unei relații). La finalul acestor două baterii este de asemenea un link adresat persoanelor care au trecut printr-o experiență de divorț (fie că acum sunt într-o relație sau sunt singure). Completarea lor nu durează mai mult de 7 – 10 minute și este un mare sprijin pentru a înțelege nevoile romantice de acum, din țara noastră.

Provocările cuplului din România: https://forms.gle/5NTwc4EsuYC5jTCm7

Provocările în perioada de dating: https://forms.gle/SBYyxx5J2wCVufNi7

De asemenea, continuăm cercetarea calitativă care presupune organizarea de interviuri cu oameni dornici să se implice în proiect (anonim și confidențial), pentru a înțelege care sunt temele și provocările comune cuplurilor din România. Împreună cu colegele mele Domnica Petrovai, Mara Bria și Nora Lefter, realizăm interviuri pe 3 categorii: singles (nu sunt într-o relație), cupluri și cupluri în care unul sau ambii parteneri au trecut prin experiența divorțului.

Pentru cei interesați să participe la interviuri, găsiți aici link-ul de înscriere: https://forms.gle/mQ3wVYbGEpH4QZnF9

Și pentru a vedea o primă parte din rezultatele cercetării, vă invit să ascultați un episod din Mind Education Podcast.

Mulțumim!

Echipa Școlii pentru Cuplu