Mind Education

Trage cu urechea la „Mind Education Podcast”!

Podcastul a devenit un instrument de informare și divertisment din ce în ce mai utilizat în România, mai ales după instalarea pandemiei și autoizolarea începută în primăvara anului trecut. Conform studiului “Podast în România”, realizat  în vara anului trecut, peste 3,2 de milioande de români sunt ascultători de podcast, iar mai bine de 20% dintre ei sunt interesați de teme precum viața de cuplu sau familie.

Podcastul “Mind Education”, realizat de colega noastră, Mara Bria, este lider detașat pe acest segment, de viață de cuplu și familie, cele 40 de episoade de până acum având un total de aproape 20.000 de ascultări în mai puțin de un an. Majoritatea ascultătorilor noștri, 81 la sută, provine din România, însă avem “followeri” și din țări precum Germania, Statele Unite ale Americii sau Marea Britanie. Pentru că temele noastre sunt extrem de diverse și ating subiecte precum iubirea în relația de cuplu, meditația pentru adolescenți, familie sau mindfulness, a fost foarte interesant să aflăm că cel mai popular episod, cu peste 1000 de ascultări, a fost cel despre etapele iubirii, cu Domnica Petrovai. Îl puteți asculta aici.

Așadar, nu vă rămâne decât să dați play, oriunde v-ați afla, și să vă conectați cu temele voastre de interes aici, pe Spotify, Apple Podcasts, CastBox sau Anchor, în funcție de platforma voastră preferată.