Mind Education

Serialele anului 2020. Recomandările Mind Education

sursa: HBO
  1. Noul Papă – este un serial creat de Paolo Sorrentino, cu Jude Law, John Malkovich, Silvio Orlando apărut în ianuarie pe HBO, o continuare a serialului Tânărul Papă. Cine a văzut Tânărul Papă sau Youth știe cât de incredibil sunt alese de către regizor imaginile, muzica și scenariul. Este un serial de neratat și pentru jocul de excepție a celor trei.
  2. Neortodox – Este un serial care prezintă viața unei comunități în mijlocul New Yorkului care devine abuzivă ca răspuns la traumele colective. Cât de important este ca acest proces de vindecare să fie unul făcut cu grijă, înțelepciune și să știi să primești ajutorul potrivit.
  3. Normal People – Este povestea primei povești de dragoste a doi tineri, fiecare cu un trecut și cu provocări din familia de origine. Este povestea evoluției lor. Cum și-au înțeles insecuritățile în momentele în care s-au rănit unul pe celălalt și cum a evoluat relația lor odată cu maturizarea și vindecarea lor emoțională.
  4. Fauda – Un serial pe care am început să-l văd fără prea mari așteptări, în căutare de ceva „ușor”, însă m-a cucerit. Modul în care au fost construite personajele, fără prea multe judecăți de tipul bun și rău mi-a menținut interesul.
  5. Crescuți de lupi – Povestea începe cu doi androizi, o Mamă și un Tată care aterizează pe o planetă virgină cu scopul de a crește 12 embrioni umani pentru ca atunci când ajung la maturitate să salveze omenirea. Este atât de fascinant cum mintea umană încearcă să construiască scenarii ale viitorului și să lanseze propuneri de provocări și soluții la problemele care ar putea apărea.
  6. A treia zi – este un serial produs de HBO, o combinație între teatru și televiziune foarte interesantă cu Jude Law și Naomi Harris în rolurile principale. Serialul are două părți, Vara unde Jude Law este personajul principal și Iarna cu Naomi Harris în prim plan.
  7. The Queen’s Gambit – este o miniserie tulburătoare și captivantă, cu o prestație uimitoare a actriței Anya Taylor Joy. Un film despre șah ca sport de performanță, despre parcursul unui copil “geniu”, dar care devine o adolescentă cu dependențe de alcool și sedative.
  8. The Undoing – miniseria de 6 episoade marca HBO este o ecranizare cu un scenariu adaptat dupa cartea „Trebuia să fi știut„ scrisă de Jean Hanff Korelitz. Grace Fraser (Nicole Kidman) are o viață aparent perfectă, dedicată soțului ei, Johnatan Fraser, (Hugh Grant) oncolog pediatru la un spital ce tratează predomniant tumori canceroase, fiului lor Henry și activității de psihoterapeut. 

Click pe titluri pentru recenziile individuale.